Helaas Pindakaas

april 22, 2008 at 8:10 pm (Anouk)

Maanden was het wachten wachten wachten. Vanaf het optreden op Museumplein met Koninginnedag was ik verkocht. Daarna de DVD gekocht en ik was fan. Ik heb het over Anouk.
Al tijden wacht ik op haar nieuwe cd, maar ook op de reeks concerten die ze zou gaan geven. Twee weken terug was het dan eindelijk zo ver. Ik werd getipt door Ilse, dat Anouk vrijdag 28 maart zou optreden. Het nadeel: in Arnhem. Toen de voorverkoop was begonnen, meldde mijn vriend me dat hij Arnhem toch echt te ver vond. Met de trein gaat niet, want hoe kom ik dan terug? Toen ik had besloten dat ik wel ging en wel ergens een hotelletje zou zoeken, waren de beste plaatsen uitverkocht. Voor rang 1 en rang 2 helemaal geen kaartjes meer, rang 3 en de rest zulke slechte plaatsen dat ik amper wat zou zien.
Helaas, dat wordt weer een concert bekijken via de DVD, maar wel op de beste plek en met het beste geluid: mijn breedbeeld met surround sound en een heerlijke bank om languit op te liggen.
Het zal nog even duren voor de DVD uitkomt, in de tussentijd zit Anouk is Alive al weken in mijn DVD-speler en hoop ik heel erg dat ze een concert in de buurt gaat geven!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: