Anouk, The Fray, fucking awesome!!

april 22, 2008 at 8:13 pm (Concerten)


Ooit in je leven zo blij geweest dat je amper kan nadenken? Je staat te trillen op je benen, bent helemaal hyperactief en raakt niet uitgepraat. De glimlach gaat niet meer van je gezicht en je kan niet wachten tot het moment daar is. Zo voelde ik mij gisteren. Gisteren was op zich al een superdag, maar om half 5 werd dit alleen nog beter. Door lieve Ilse kan ik naar Anouk! Ja, je hoort het goed: ANOUK. Waar ik laatst een blog over heb geschreven dat ik dat voorbij moet laten gaan, omdat ik niemand had die meeging. En nu ga ik! Jippiieejjj! Zaterdag 29 maart is het zover, staanplaatsen nog wel. Heerlijk meeschreeuwen met Anouk, mijn wens komt uit!

Hopelijk is mijn stem dan niet zo slecht als gisteren en vandaag. Want waarom was het gisteren nog meer een superdag? Shirley en Ilse gingen naar The Fray in de Heineken Music Hall! Ik heb er maar één woord voor: het perfecte optreden! De band uit Colorado gaf een spetterend optreden, het voorprogramma was perfect, de lichten waren mooi, het publiek was gezellig, helemaal top! Alle liedjes van het album How To Save A Life kwamen voorbij, inclusief een nieuw nummer (?) en een cover, gespeeld door Isaac (de zanger) met een gitaar. De liedjes How To Save A Life, All At Once, Fall Away, maar ook de andere nummers speelden ze perfect. Ilse ging helemaal los bij Little House. Ik vind dat liedje niet het leukste van het album, maar zoals zij het gister speelden, kun je er niet omheen. Vanaf nu vind ik de hele cd top! How To Save A Life was weer perfect, maar de afsluiter Over My Head was toch wel het mooiste einde die ik me kon wensen! Mijn favoriete nummer werd gespeeld en iedereen ging totaal uit zijn dak. Echt een super-gaaf-top-cooliewoolie-optreden. Het volgende concert zijn Ilse en ik weer van de partij!

Advertenties

1 reactie

  1. IlseBoe said,

    Het voorprogramma was meer dan perfect! Ik ben nu nog meer fan van Newton dan van the Fray. Maar evengoed het volgende optreden weer heen!

    kus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: